Az online tárkereső oldalak népszerűsége az utóbbi évtizedben csakúgy ível felfelé. Nők és férfiak ezrei regisztrálnak különböző oldalakra, abban a reményben, hogy végre maguk mögött hagyhatják szingli életüket és megtalálhatják életük párját. A társat, aki mindenben mellettük áll és támogatja majd őket. Azonban a társkeresés cyber változata nem sok mindenben különbözik az offline ismerkedési formáktól, sőt talán még nehezebb is a dolgunk, hiszen közénk áll az a bizonyos virtuális tér. Ezért nem árt tisztában lenni néhány csábítási trükkel, aminek segítségével elcsavarhatjuk az áhított másik fél fejét. Ezúttal a pasiknak igyekszünk egy segítséggel szolgálni.

Társkeresőink, nézd meg őket!
trkbence

20 éves,

balogzsolti

50 éves, Hencida

Beci12

36 éves, Baktalórántháza

andi1031

53 éves, Budapest

Az erősebbik nem bár az esetek többségében igyekszik bátornak és elszántnak tűnni, az igazság az, hogy belül mégiscsak vívódik, pláne, ha online igyekszik valakivel közelebbi viszonyt kialakítani. A virtuális ismerkedés ugyanis lehet roppant izgalmas, de a névtelenség és a titokzatosság néha megnehezítheti a párkeresők dolgát. A legfontosabb feladat, hogy megtanuljunk online is működni. Megérteni, hogy a cyber világban is hasonlóan működnek a dolgok, csak éppen itt kimarad a közvetlen emberi kommunikáció. Ha felmérjük a helyzetet és reálisan állunk hozzá a dolgokhoz, rájöhetünk, hogy ez valójában mennyire izgalmas dolog és maga az ismerkedési folyamat is lehet igazán katartikus, csak okosan kell felhasználnunk azt, amink van.

Csak természetesen!
A pasik néha éppen ott követik el a hibát, hogy valaki másnak szeretnének látszani. Ha az internetes ismerkedést választod, abban az esetben is nagyon fontos a természetesség. Ne próbálj valaki más bőrébe bújni, ne tetszelegj olyan szerepben, ami rád abszolút nem jellemző. Légy a beszélgetés során önmagad, egy bizalmi viszony kialakulásának alappillére lehet, ha őszintén megmutatod valódi éned.

A külső nem minden
Bár nyilvánvalóan fontos lehet a külső, de mégsem döntő fontosságú egy kapcsolat kialakulásánál. Online persze nehezebb, hiszen nem látjuk ki is ül a gép túlsó felén, de egy hosszú távú romantikus kapcsolatot nem kizárólag a külső határoz meg. A férfiak gyakran úgy gondolják, hogy a nők csupán a megjelenésre koncentrálnak, és ugyanezt várják el a pasiktól is. Pedig a hölgyek számára sokkalta fontosabb, hogyan is érzik magukat az adott férfi társaságában. A belső értékek némely körökben smafunak számítanak, de a nők legnagyobb százalékánál mégiscsak döntő értékűek.

Csak lazán!
A férfiak gyakran ott követik el a legnagyobb hibát, hogy túlidegeskedik egy esetleges első randi gondolatát. Online minden rendben zajlott, a levelezés gördülékenyen haladt, de amikor élőben is bizonyítani kellene, lefagynak. Ha randevúra kerül a sor is ugyanúgy a nyugodtság az aduász. Ugyanis egy nő megérzi, ha a férfi ideges, ez pedig könnyedén katasztrofális kimenetelt eredményezhet. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat, csak próbálj meg a lehető legtermészetesebben viselkedni és kiűzni a kártékony gondolatokat az elmédből, hogy minél hamarabb már csak a randi helyszínét kelljen egyeztetni a társkereső oldalon.