Alapvetően mindegy, hogy internetes társkereső oldalon vagy személyesen ismerkedünk, ugyanis a pasik számára van néhány tulajdonság, amit mind a való életben, mind pedig a virtuális térben fontosnak tartanak. Ezek hiányában valószínűleg nem is folytatják az ismerkedést, sőt néha se szó se beszéd lekopnak, a levelek elmaradnak. Ezúttal azokról a női tulajdonságokról rántjuk le a leplet, melyek rendkívül fontosak a férfiak számára és melyek nélkül megnehezíthetjük a párkeresést.

Társkeresőink, nézd meg őket!
longe

29 éves, Makó

Bettike23

28 éves, Budapest

tomcsika03

23 éves, Cece

gugu

36 éves, Szabadszállás

Azt gondolhatnánk a férfiakon roppant nehéz kiigazodni, ám a helyzet az, hogy mi nők sem vagyunk sokkal egyszerűbb esetek. A különbség csak az, hogy a pasik nagyobb eséllyel játszanak nyílt lapokkal, míg a nők előszeretettel burkolóznak a titokzatosság homályába. Arról, hogy egy pasi mit is akar és mi a fontos számára egyszerűbben meggyőződhetünk. Íme, tíz női tulajdonság, amiért megvesznek a pasik, és amikkel könnyűszerrel leveheted őket a lábukról.

Légy jó beszélgetőpartner!
A férfiak számára rendkívül fontos, hogy a kiszemelt hölgy legyen jó beszélgetőpartner. Csevegjenek akármiről, érződjék, hogy a lány felszabadult, önfeledt és szellemes. Nincs ez másként az online társkereső oldalak világban sem, hiszen az egyedülálló férfiak olyan szingli nők társaságát keresik, akikkel már a levélváltás során kiderül, van miről beszélniük. Egy szavas válaszok esetén a pasi már tovább is áll és keresi tovább a megfelelőt.

Őszinteség
Mint azt már több ízben kifejtettük az internetes párkereső oldalakon is nagyon fontos az őszinteség. Egy olyan kapcsolat, ami hazugságra épül, eleve halálra van ítélve, így már az ismerkedés során lényeges, hogy valódi képet fess magadról. Egy férfi számára kincset ér egy olyan nő, akivel kölcsönös, bizalmi kapcsolatot képes kialakítani. Ez a hosszú távú párkapcsolat egyik titka.

Csak szerényen!
A mai világban sajnos számos olyan nő akad, aki nem titkoltan csakis az anyagiakra hajt. Van, aki nem rest az online ismerkedés folyamán is puhatolózni a pasi anyagi háttere és munkája iránt, még csak színlelve sem, hogy neki csakis ez a fontos. A férfiak túlnyomó többsége azonban iszonyodik a pénzéhes nőktől, sokkal jobban értékelik a visszafogottságot, a szerénységet. Ráadásul egy anyagias nőről kevésbé hihető, hogy az igaz szerelem rátalálása végett regisztrált egy online társkereső oldalara.

A visszajelzések fontossága
Bár néhány levélváltáson már jócskán túlvagytok, de még nem találkoztatok személyesen? Bizony ilyenkor is fontosak a pozitív visszajelzések, hiszen a pasi ebből tudja felmérni, hogy érdemes­e tovább folytatnia az ismerkedést a kiszemelt hölggyel, ebből tud következtetni, megéri­e szóba hozni egy esetleges randi kérdését. Merj nyitott lenni és biztatni, ha úgy érzed, látsz lehetőséget a férfiban.

Kezdeményezz!
Nem kell feltétlenül rámenősnek lenned, de ha már hetek óta beszéltek és a pasi még mindig nem kérdezett rá volna­e kedved randizni, nyugodtan bedobhatod te is az ötletet. Sőt! Még értékelni is fogja, hogy megfordult a fejedben, ráadásul biztos lehet majd benne, hogy komolyan érdeklődsz az irányába. Kilépve a monitor és az internetes társkereső oldalak nyújtotta titokzatosságon, személyesen eldönthetitek, hogy merre visz az utatok.