A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Flört - amit érdemes tudni róla


Kivel flörtölhetünk?
Mindenkivel, aki szimpatikus, de vegyünk figyelembe néhány szabályt, hiszen jóból is megárthat a sok. Kedvesünk jelenlétében nem célszerű flörtölni, mert ezzel megbánthatjuk a másikat, és kellemetlen félreértésekre adhat okot. Vigyázzunk arra is, hogy viszonzásra leljen a flört, különben inkább idegesítjük a másikat, mint kellemes perceket szereznénk neki, hiszen mi sem örülünk, ha valaki megállás nélkül ostromol minket. Ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozzunk soha, inkább azt, hogy próbáljuk figyelni a másik reakcióit.

Általában idegenekkel könnyebb flörtölni, mert nincsenek következményei, de akár a saját kedvesünkkel is flörtölhetünk, a következményei ránk nézve csak jó hatással lesznek.


Flört tanácsok itt!

Honnan tudom, hogy flörtölnek velem?
Elsőként onnan, hogy rád mosolyog. Ez a szimpátia egyfajta kifejezése, ami még nem jelent feltétlenül flörtölést, de ha közben a szemedbe néz – kicsi hosszabban, mint ahogy az neked kényelmes -, vagy beszélgetés közben megérint, ami teljesen természetesnek tűnhet az adott szituációban. Ha mindemellett még láthatóan jól is érzi magát, biztos lehetsz benne, hogy szimpatikus vagy, és flörtölnek veled.

Vigyázz azonban, hiszen a félreértett flörtölés kellemetlenségeket szül. A baráti gesztust ne tévesszük össze a flörtöléssel.


Flört tanácsok itt!

További tudnivalók a flörtről:
Hol szabad flörtölni?
Számít, hogyan nézek ki?
Hogyan tudom viszonozni a flörtölést vagy kezdeményezni?
kattints ide és olvasd el őket >>